Eindelijk weet ik meer, het schiet nu echt op...
Door: Ingrid
15 Januari 2006 | Oostenrijk, Graz
Na een boel geregel en gemail in allerlei talen, weet ik dat ik maandag 30 januari om 21.37 met de trein vertrek naar Graz.
Ik kom daar te wonen in een flat, samen met nog 2 (Oostenrijkse) meiden.
Ik kom terecht in een koud (lees: min 6) land, waar nu nog veel sneeuw ligt. De roze flat krijgt dus een mooie Hollandse sneeuwpop in de tuin, haha!
Jullie kunnen mij ook post sturen, en wel op het volgende adres:
Neubaugasse 74/2/6
8020 Graz
Oostenrijk
en natuurlijk op mijn mailadres: ingridhop18@hotmail.com
Ik vind het nu toch wel spannend worden, ik ben heel benieuwd wat en wie ik er allemaal aantref! Jullie zullen het snel genoeg lezen, want over iets meer dan 2 weken is het zover...
Ik kom daar te wonen in een flat, samen met nog 2 (Oostenrijkse) meiden.
Jullie kunnen mij ook post sturen, en wel op het volgende adres:
20 Januari 2006 - 12:01
Marjolein B:
Hallo Ingrid,
Wat een leuke site!
Leuk nieuws en vooral mooie foto's.. vooral van de roze flat! haha
Doe je rustig aan?!
Ik lees wel weer meer!
Wel even kijken naar de foto's van het gala he..
Liefs Marjolein B -
21 Januari 2006 - 13:38
Claire:
heey "akela" Ingrid :P,
fijn hoor dat je weggaat, zit ik met 3 jongens opgescheept! Maar gelukkig kom je nog terug!
groetjes! -
25 Januari 2006 - 13:11
Marianne:
hey ingrid,
Veel plezier in het koude land. heb ik al wel gelezen min 6 dat worden niet 2paar maar 3paar sokken;). Maar er is vast wel een lekkere verwarming in je roze flat.
ik lees wel wat je allemaal gaat beleven op je site.
liefs marianne. -
25 Januari 2006 - 14:20
Ingrid Zelf :D:
tja.. ik kreeg vandaag een mail dat het er afgelopen week -19 was.. dat worden wel vijf paar sokken!! Er ligt ook veel sneeuw, zoveel heeft er de afgelopen 10 jaar niet gelegen!! :) -
25 Januari 2006 - 16:18
Sander:
Hey Ingrid! Alvast veel plezier in Graz!!! En Claire... samenwerken met jongens is leuk! Groetjes! -
27 Januari 2006 - 08:52
Petra:
Ha Ingrid,
Ziet er allemaal leuk uit. Mooie flat en lekker (fris) weertje. Mooi weer om te skiën enzo. maar wel heelhuids terugkomen he!
groet. -
27 Januari 2006 - 09:37
Ellen:
Hey Ingrid heel veel plezier daarroo!! en met je flatje erbij gaat het helemaal goed komen!
Groetjes Ellen -
29 Januari 2006 - 18:46
Hans Hegeman:
Hey Ingrid!
Morgen begint het grote avontuur in Oostenrijk. Ik wens je heel veel succes en plezier! geniet ervan! -
30 Januari 2006 - 13:31
Badeend Sebastiaan:
Heey Hopje
Heel veel plezier in Graz ik zal je nog even mailen voor ik deze week ook weg ga om je weer op de hoogte te brengen. tot snel Kus
Badeend -
30 Januari 2006 - 18:52
Jordie:
hoi ingrid vlak voor je weg gaat ;) heel veel plezier en geniet ervan hahaha -
01 Februari 2006 - 12:21
Mirjam:
heeeeeeeeeeeeeeeey Ingrid! hoe is het in Oostenrijk????
Nog niet vastgevroren? ;)
gala was nice!!!! heel druk!!! maar gezellig!
Groetjes Mirjam